• claudia

3 COSES PEL DES-CONFIMAMENT

Actualizado: 1 de may de 2020

Hola! espero que estigueu tot@s bé.


Seguim #desdecasa amb interès i preocupació totes les notícies (.. uff...) sobre l Estat d’Alarma. Se’n van produint cada dia de “noves”... ara sembla que ens “des-confinem”! quines ganes que tinc... -però prudència....-


Tenim al damunt una situació pèl-complicadeta, oi? vull donar-te les gràcies per llegir... i enviar-te una salutació i ànim, aquesta pandèmia ha resultat desastrosa.


Volia redactar un “post” per poder “explicar”, o “fer referència”, al significat que té el COMERÇ DE PROXIMITAT, COMERÇ DE BARRI, o com punyetes el vulguem anomenar ....Totes aquelles botigues que creem vincles amb el medi...“país, paisaje y paisanaje...” ,i volia acabar dient que us trobem faltar, volem Botigues Obertes! perquè entenc que és XULO (responsable, sostenible, crea riquesa, és ecològic, i molt més), i potser el més destacable: perquè no fem vendes, fem clients I RESPECTEM la relació de confiança.

He trobat un post que m ha agradat i us el copio, amb l enllaç. Son 3 minuts de lectura. On s hi recullen dades interessants.

FELIÇ DES-CONFINAMENT TINGUEU, ens trobem ben aviathttps://estardondeestes.com/movi/ca/articles/els-avantatges-de-comprar-al-teu-barri

633 vistas1 comentario

c. gran de gràcia, 199

08012 barcelona

t. +34 932 374 697

info@complementa-es.com 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle